In de aanloop naar de André Rieu Vrijthofconcerten 2016 kijken we nog eens terug naar een fotosessie die ik dit voorjaar voor Donij van Doorn heb mogen doen. Donij is sopraan soliste bij André Rieu en het Johann Strauss Orkest en vertolkte in 2015 o.a. het prachtige Viljalied van Franz Lehár. Verder vertolkte zij ook rollen in de opera’s 4 Musketiers en De Kaiser von Atlantis.
Deze maand zal zij weer opnieuw te horen zijn tijdens de André Rieu Vrijthofconcerten 2016.

Lees meer: Fotosessie C-Mine / Photoshoot C-Mine | Donij van Doorn

De wintermaanden, als er minder wordt getrouwd, is voor een bruiloft fotograaf de perfecte tijd om ook een wat andere opdrachten te doen.   Zo heb ik onlangs een fantastische photoshoot mogen doen met Goshia. Zij is violiste bij het Johann Strauss Orkest van Andre Rieu. Ik heb haar leren kennen afgelopen zomer  tijdens de Vrijthofconcerten in Maastricht toen ik de  fotografie voor de VIP-tours heb mogen verzorgen. 

Lees meer: Photoshoot C-mine Genk

Nu de winter eindelijk aankomt in ons land, kijken we nog even terug op een van de bruiloften tijdens onze prachtige Indian Summer van 2015. Toen stapten Didier en Michelle namelijk in het huwelijksbootje.

Lees meer: Bruidsfotograaf Maastricht | Didier & Michelle

Voor de zomer mocht ik het prachtige huwelijk fotograferen van de Nederlandse piloot Joost en  Portugese (voormalig stewardess) Telma. Het huwelijk vond plaats op het sprookjesachtige domein van Château Sint Gerlach. Hier heb je alles bij de hand, een prachtige kerk, een mooie tuin en zaal voor het burgerlijk huwelijk, mooie plekjes voor een fotoreportage, diverse mogelijkheden om een feest te vieren en tenslotte, prachtige hotelkamers voor bruidspaar en familie.

Lees meer: Bruidsfotografie Château Sint Gerlach, Valkenburg | Joost & Telma

Erwin Deckers Fotografie - 0032 (0)12213504 - info@deckersfotografie.be.