bruidsfotografie DrunenDit najaar hebben Karel en Chantal, in zomerse omstandigheden elkaar het ja-woord gegeven. De dag begon in Drunen, waar Chantal zich thuis klaar maakte en Karel enkele straten verder in het huis van een vriend. Het was al meteen een gezellige boel. Leuk detail van de dag was de tuktuk die ze gehuurd hadden als bruidswagen en die door de broer van Karel bestuurd werd. Daarmee hadden ze natuurlijk al veel bekijks!

 

Nadat Chantal thuis werd opgehaald met de tuktuk, zetten we koers richting de ceremonielocatie ‘Wijnand van Delft’ in Drunen. De cermonie vond plaats in een prachtige Engelse zaal inclusief open  haard! De ambtenaar stond garant voor voldoende amusement!

Met dit weer kon de fotosesie natuurlijk alleen maar plaatsvinden op de Loonse en Drunense Duinen aan de rand van Waalwijk. Een prachtlocatie voor een ontspannen fotosessie. Tijdens de fotosessie ontbraken ook de twee hondjes niet. En alhoewel het enorm mooi weer was, hebben we de toffe DIY paraplu’s van Chantal toch ook nog even gebruikt.

Na de fotosessie was het tijd voor het diner wederom bij ‘Wijnand van Delft’ en zat onze taak er alweer op.

Het was een mooie dag met een superleuk en gezellig koppel!

 

Share
Erwin Deckers Fotografie - 0032 (0)12213504 - info@deckersfotografie.be.