Voor de zomer mocht ik het prachtige huwelijk fotograferen van de Nederlandse piloot Joost en  Portugese (voormalig stewardess) Telma. Het huwelijk vond plaats op het sprookjesachtige domein van Château Sint Gerlach. Hier heb je alles bij de hand, een prachtige kerk, een mooie tuin en zaal voor het burgerlijk huwelijk, mooie plekjes voor een fotoreportage, diverse mogelijkheden om een feest te vieren en tenslotte, prachtige hotelkamers voor bruidspaar en familie.


Al vroeg in de ochtend melde ik mij bij het hotel om alle voorbereidingen vast te leggen. Ze hadden beide een kamer dicht bij elkaar, dus ideaal om tussendoor even te switchen.  De hele ochtend verliep lekker rustig, zonder enige stress, heerlijk!
Tegen de tijd dat de huwelijksceremonie gepland stond, kwam de zon door en stond er niets meer in de weg om de huwelijksvoltrekking in de tuin te houden. Met een fantastische ambtenaar en een koppel met humor, zat de sfeer er meteen in.
Aansluitend aan het burgerlijk huwelijk vond het kerkelijk huwelijk plaats. Sint Gerlach beschikt over een van de mooiste kerken van Limburg, de Sint-Gerlachuskerk, een barok kerkgebouw met unieke frescoschilderingen.
Na het kerkelijk huwelijk was het tijd voor feest, dat begon met een schitterende bruidstaart en eindigde met een stijlvol diner in Bistrot de Liège.

Ik wens Joost en Telma heel veel geluk in de toekomst!

 

Share
Erwin Deckers Fotografie - 0032 (0)12213504 - info@deckersfotografie.be.