fotoalbum
Een huwelijksreportage is eigenlijk pas compleet met een prachtig trouwalbum. Erwin Deckers fotografie biedt professionele, digitaal opgemaakt trouwalbums aan voor levenslang plezier! De albums zijn in 'layflat' stijl en voorzien van een fotocover. 'Layflat' betekent dat het de pagina's helemaal vlak liggen waardoor foto's ook over het gehele boek kunnen doorlopen. Het boek blijft mooi open liggen en uw bruidsfoto's komen mooi tot z'n recht. De foto's worden geprint op zeer hoogwaardig fotopapier en de bladzijdes worden afgewerkt met een speciale coating voor een extra lange levensduur. De bladzijdes kunnen worden afgedrukt in mat of glanzend. Dit professionele trouwalbum wordt standaard geleverd in een moderne, matte kunststof hoes. 

Een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld de ouders en/of getuigen is het ouderalbum. Een album van 12x12 cm met fotocover en voorzien van 20 pagina's, ook geleverd in een moderne, matte kunstof hoes. Deze ouderalbums zitten standaard bij het albumpakket 4, maar zijn natuurlijk ook los te verkrijgen.

Na jullie bruiloft maak ik een eerste opzet voor het fotoalbum. Na jullie goedkeuring wordt deze pas naar de leverancier gestuurd. Het spreekt vanzelf dat jullie nog aanpassingen kunnen doorgeven. Bijvoorbeeld een bepaalde foto moet er in en een andere er uit. Ik hou van een stijlvolle, frisse opmaak. Waarbij jullie foto's goed tot z'n recht komen. 

Voor de prijzen en mogelijkheden zie prijzen bruidsfotografie.

 

Erwin Deckers Fotografie - 0032 (0)12213504 - info@deckersfotografie.be.