Een leuke, originele, grappige, romantische trouwfoto locatie vinden valt niet altijd mee. Ik denk graag met jullie mee en heb al een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet. Ook heb ik een aantal tips voor jullie om rekening mee te houden bij de keuze van de fotolocatie. Heb je nog leuke aanvullingen? Mail mij ze door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Tips voor de keuze van een fotolocatie:

  • Houdt rekening met de dag dat je trouwt. Op sommige dagen kan een locatie drukker zijn dan op andere dagen of zelfs gesloten zijn.
  • Houdt rekening met het seizoen. Een bepaalde locatie kan prachtig zijn in de zomer maar minder in de winter.
  • Houdt rekening met de reistijd naar een bepaalde locatie en de planning van de dag. Niets is zo vervelend dan je te moeten haasten op je huwelijksdag.
  • Houdt rekening met het weer. Heb je een locatie op het oog waar je alleen buitenfoto's kan maken? Hou voor de zekerheid ook een binnenlocatie achter de hand.
  • Check met de locatie of je zonder afspraak foto's kan maken of dat je van te voren moet reserveren.
  • In Nederland zijn er prachtige locaties waar je ook het officieel huwelijk kan laten voltrekken, prachtige foto's kan nemen en soms ook nog het feest / receptie kan houden. Dit scheelt veel reistijd en dus stress.

 

Hieronder kun je een plattegrond openen met daarin fotolocaties binnen en buiten, maar ook officiële trouwlocaties waar je ook een prachtige fotoreportage kan doen. Deze lijst is nog niet volledig, maar daar wordt hard aan gewerkt. 

Toon trouwfoto locaties op de kaart

Erwin Deckers Fotografie - 0032 (0)12213504 - info@deckersfotografie.be.