Erwin, heel erg bedankt voor de mooie foto's die je van Thijs hebt gemaakt. De manier waarop je hem gefotografeerd hebt was leuk, Thijs had enorm veel plezier bij het maken van de foto's. Daarnaast heb je een aantal prachtige ontwerpen gemaakt voor de uitnodigingen voor het communiefeest en voor de bedankjes. We zijn heel tevreden en hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Heel erg bedankt voor de goede zorgen !

Peter, Nicole, Thijs en Sophie

 

 foto close up ringen

Bedankt voor de super mooie foto's, we hebben al veel leuke reacties gehad.

Davy & Suzy

 

 

 

communie foto meisje

De communie reportage die met Kira gemaakt is werd in de mooie omgeving van het Kasteel in Obbicht tot een succes gemaakt door Erwin en Joanne mede door hun creatieve en vernieuwende ideeën. De gekozen retro-look liet Kira, geflankeerd door broer Milan, schitteren op alle foto's. Het innemende karakter van Erwin en Joanne zorgde gelijk voor een rotsvast vertrouwen, waardoor de gekozen poses en loopjes met enthousiasme uitgevoerd werden! Ook bij de binnenreportage in de studio werd na een zeer gastvrije ontvangst gelijk het vertrouwen gewonnen. Wederom wisten ze Kira alle benodigde lachjes op het gezicht te toveren! Bedankt voor deze mooie reportage!

Ralph, Sandra en Kira

 

huwelijksfoto bjorn en heidi 

Wij zijn uiterst tevreden over het werk van Erwin Deckers. Het was heel fijn samen te werken, vlot en ontspannend en dit alles samen heeft ons een heel mooi resultaat bezorgd. Een echte aanrader!

Björn & Heidi

 

 

 

Loveshoot Thorn

 

Leuke foto's! Veel succes verder! Ik spreek uit ervaring: je maakt mooie foto's en kan heel goed iedereen op zijn gemak laten voelen, waardoor het eind resultaat super is! Wij waren erg blij met onze foto's.

Marcel & Lisette 

 

 

 

Erwin Deckers Fotografie - 0032 (0)12213504 - info@deckersfotografie.be.