Krijgen we de foto's in hoge resolutie?

Jazeker! U krijgt de foto's altijd op dvd/cd op hoge resolutie zodat u er zelf mee kunt doen wat u wilt, afdrukken, canvas, album maken etc. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u regelen. Maar die keus laten we helemaal bij u. Voor onze prijslijst voor de afdrukken, canvas etc. verwijs ik u naar het hoofdstuk prijslijst extra's.

 

Werk je ook in het weekend?

Jazeker, ook in het weekend is een fotosessie of bruiloft te boeken. 

 

Worden de foto's ook bewerkt?

Ik zal de foto's een lichte bewerking geven op kleur en contrast. Ik voeg geen zaken toe of verwijder dingen op de foto's. Mijn instelling is dat een foto al direct zo goed mogelijk moet worden genomen. Ik geef de foto's een eigen touch  qua kleur, tonaliteit en uitsnede. Ik maak alle foto's in kleur en zet later enkele foto's om in zwart-wit.

 

Wat als je ziek wordt?

Gelukkig komt dat weinig voor, maar als ik ziek ben dan kom ik toch gewoon. Bij overmacht (iets ernstigs) heb ik een uitgebreid netwerk van professionele fotografen die te hulp kunnen schieten.

 

Wat is een love shoot?

Een Love shoot, ook wel pre-weddingshoot genoemd is een romantische fotosessie met jullie tweetjes. Het is een fijne manier om al wat leuke, ontspannen foto's te hebben van jullie zelf. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor op jullie uitnodigingskaart of tonen tijdens  het feest / receptie op een beamer. Maar het is ook een fijne manier om al kennis te maken met de fotograaf en zijn werkwijze, zodat op de huwelijksdag zelf de sfeer al vriendschappelijk en ontspannen is.

 

 

Erwin Deckers Fotografie - 0032 (0)12213504 - info@deckersfotografie.be.